Bolig & Indretning

Økologi finder ind i de danske hjem

konges sløjd

Flere og flere mennesker bliver bevidste om deres forbrug. Mange er blevet klar over, at vi hele tiden belaster kloden med vores adfærd. Når vi køber ind, belaster vi. Når vi transporterer os, ødelægger vi miljøet.

Stadig flere mennesker begynder at tage mere miljøbevidste valg i hverdagen. De vælger økologi og bæredygtighed frem for den lavest mulige pris. De ændrer på nogle ganske små ting i deres liv, men gør en stor forskel.

Du kan også være med til at gøre en forskel. Tænk mere over, hvad du køber. Hold dig til økologiske, miljøvenlige og bæredygtige produkter. Det gælder ikke bare din mad. Du kan også tænke på økologi, når du fx køber ting til din baby.

Økologisk babyudstyr

Hos Konges Sløjd laver de økologisk babyudstyr. Det er altså et mærke, du kan gå efter, hvis du vil tage et lidt mere miljøbevidst valg. Det vil være godt for kloden, men det vil faktisk også gavne din baby.

Lad fx den lille sove i en seng med en konges sløjd sengerand. Så kan du også selv sove trygt velvidende, at din baby ikke er omgivet af skadelig kemi. Din baby vil være omgivet af økologiske, naturlige materialer.

Klæd også din lille ny på i økologisk tøj fra Konges Sløjd. Den skandinavisk enkle stil med søde mønstre og sarte farver passer godt til en baby. Det er et ekstra plus oveni økologien, som gør, at din baby ikke bader i kemi hver dag.

konges sløjd

Konges Sløjd gør overgangen fra vugge til tremmeseng nemmere

Når din baby bliver større, skal den til at sove i en større seng. På et tidspunkt skal I skifte over til en tremmeseng, som så til gengæld kan bruges i noget tid.

Skiftet kan være svært. Alt nyt kan være svært for en lille baby. Men du kan forsøge at gøre det hyggeligt og behageligt i tremmesengen. Sæt en sengerand fra Konges Sløjd op for tremmerne. Så virker tremmesengen mere som et blødt sted, hvor man kan slappe af.

Sengeranden gør det ikke bare mere hyggeligt. Den gør det også mere sikkert. En lille babyarm kan hurtigt komme til at stritte ud mellem tremmerne i tremmesengen. Hvis baby så flytter på sig, kan det vride i armen. Med en sengerand rundt i kanten forhindrer du det problem i at opstå. Armen rammer bare den bløde rand.

Pas på den lille

Det er altid en stor ting at få en lille. Det er noget, der betyder meget i ens liv. Det er livsændrende, og det er vigtigt. Det er også vigtigt at passe på den lille, når først den er kommet.

Der er meget at tænke på, når det kommer til babysikkerhed. Noget af det kan Konges Sløjd hjælpe dig med. Du kan nemlig sørge for at vælge økologiske produkter til den lille, så du undgår skadelig kemi. Du kan også sørge for sikkerhed i tremmesengen. Selv hvis I skal en tur i vandet, kan Konges Sløjd være nyttig. Du kan nemlig få den sødeste svømmevest til den lille.