Nyheder, Oplevelser, Økonomi & Business

Tag opgaven i at mødebooke med oprejst pande

mødebooking

Det er vigtigt, at du tør satse og ikke spilde din tid, som sælger eller ny i en virksomhed, hvis du vil være afholdt og arbejde der op af. Derfor er det altafgørende, at du tør kaste dig ud i canvas og mødebooking med eventuel køber eller partner, til trods for, at det er den mest grænseoverskridende form for salg eller kundekontakt. Det er ikke kun noget, du skal gøre for at imponere det firma, du er ansat ved. Din passion for at kaste dig ud i det, skal være den erfaring, du selv for som sælger. Alt det du lærer, der ikke er muligt at læse sig til. Det skal afprøves i virkeligheden. Når du falder, rejser du dig bare op igen. Det går selvfølgelig rarest til med støtte og opbakning fra gode kollegaer.

Det er udfordrende at være mødebooker

Du er nødt til at komme over det grænseoverskridende i at være mødebooker, så du får erfaringen undervejs og vender dig til det. Du skal bide det i dig, at du vil blive mødt med mistro. I nogle tilfælde vil pågældende, du har ringet op, som jo ikke er forberedt eller har ønsket dit opkald, blive sur. Han eller hun vil måske sige ting ret hårdt til dig, når du går i gang med at sælge varen eller din virksomheds udbud. Her skal du huske, at de ikke mener noget personligt imod dig. Det er ren og skær, det de bliver fanget i, der kan provokere dem. Og det er jo altid forskelligt, hvor meget tid og overskud, man også selv har, når nogen ringer én spontant op for at sælge noget. Når du skal agere som mødebooker, er det jo også en større ting, du kommer med. Du vil forsøge at få eventuel kunde eller køber til at sige ja til et salgsmøde. I ønsket om efterfølgende at få solgt noget. Opnåelsen af din virksomheds eller din individuelle salgsmål. 

mødebookning

Det er godt for din egen personlige position

Hvorfor så overhovedet gøre det og gennemgå det følelsesmæssige besværlige i det? Fordi det er et godt og stærkt engagement at vise. Det siger noget, om måden du presser dig selv på, og dit mod. Du er vil gerne egen udvikling, og du er villig til at gå ind i kampen. Det er beundringsværdigt og værdsat i et firma. Det er nemlig det, du skal tænke, når du af frygt for det grænseoverskridende ved mødebooking, og enhver form for canvas, også kaldet dørsalg, overvejer bare at tage den nemme løsning og lade vær.

Du hjælper din virksomhed, du er ansat under. Du viser engagement og ansvar. Du er kommet for at bestille noget, og det er virkelig gode kvaliteter, mange overordnede i en virksomhed påskønner. Så kan du som sælger eller anden stilling i firmaet tage dig af disse former for ren canvas eller dørsalg, så de, der har været i firmaet i mange år kan bruge energi og arbejdskraft på vedligeholdelsen af nøglekunderne. De vigtige kunder for virksomheden og dens fremgang eller vedligeholdelse. De er for mange virksomheder alligevel de vigtigste at pleje, og der kan det være hensigtsmæssigt bedst, at det er de ansatte med mest erfaring, der tager sig af en partnerdialog.