Nyheder

Hold sommerens bedste fester og højtideligheder

mini fadølsanlæg

Fester er noget af det som virkelig kan bringe folk sammen og skabe uforglemmeligt socialt nærvær. Om det bare er en fest for vennerne eller veninderne, eller om det er en større begivenhed såsom bryllup, konfirmation eller studentergilder, så er der mange ting som går ind i at gøre festen god. Mange elsker øl, og når man er til fest så er øllet ofte en central del af begivenheden. Glæd dine gæster og dig selv med et mini fadølsanlæg.  

Gør det nemt at tappe øl med mini fadølsanlæg 

Mange vil mene at der findes få ting som er bedre end en god fadøl. Koldt øl passer fantastisk til sommerens fester, og det er utroligt rart at kunne tappe øllet direkte ned i sit glas. Med fadøl gør du det let for dine gæster at få deres øl, og du slipper tilmed at skulle samle mange flasker eller dåser når festen er slut. Et fadølsanlæg kan gøre festen en hel del nemmere og spare dig for en hel del oprydning, og det er selvfølgelig tilmed hyggeligt at kunne få en fadøl.  

Hvad koster et mini fadølsanlæg?  

Prisen på et mini fadølsanlæg afhænger selvfølgelig af kvaliteten, størrelsen og så videre. På www.tapshop.dk finder du et udvalg af gode produkter som er i højeste kvalitet, og priserne er så skarpe som de kan blive. Et godt mini fadølsanlæg kan koste omkring 3000-4000 kr. Man kan selvfølgelig leje fadølsanlæg når man skal holde fest, men hvis man er glad for fester så kan det sagtens betale sig at købe eget anlæg. Du kan for eksempel overveje at købe et brugt fadølsanlæg som stadig er i rigtig god stand. 

Splejs for eksempel om anlægget med vennerne  

Et brugt fadølsanlæg kan være tiden værd at søge efter, og man skal selvfølgelig sikre sig at det virker som det skal. Du kan finde brugt udstyr som er budgetvenligt på Tapshop, og du kan overveje at splejse om anlægget sammen med dine venner. Når i sammen har et dejligt mini fadølsanlæg, så giver i en grund til at være sammen ofte. Et lille fadølsanlæg har den fordel at det er nemt at få plads til det i festteltet eller i stuen, og det bliver nemt for alle at få præcis den mængde øl som de ønsker. Undgå at gæsterne åbner øller som de ender med ikke at drikke.  

Tilbehør som du skal have til fadølsanlægget 

Når man har et dejligt mini fadølsanlæg, så er det selvfølgelig vigtigt at sørge for vedligehold af anlægget. Alkohol kan som mange ved blive klistret når det tørrer ind, og derfor er det vigtigt at vaske fadølsanlægget efter brug. Køb rensedunk, rensevæske og rensevæske for at sikre dig at du får mest muligt ud af dit fadølsanlæg i så lang tid som muligt. Med et mini fadølsanlæg sikrer du festens gode stemning, og du gør det hyggeligt og let for dig og dine gæster at få præcis den mængde øl som i ønsker når i skal hygge jer.