Nyheder

Alt du skal vide omkring nedgravning af en trampolin

nedgravning af trampolin

Hvorfor grave en trampolin ned? Nedgravning af trampolin er løsningen for dig, der ønsker den størst mulige sikkerhed ved brug. På denne måde er bekymringer ikke nødvendige, når børn og barnlige sjæle boltrer sig. Udover høj sikkerhed er din trampolin bedre sikret i barskt vejr med meget vind, når den er gravet ned i jorden, og derfor behøver du heller ikke at bekymre dig under dårligt vejr med kraftige vindstød.  

Hvilken trampolin er bedst for mig? 

BERG trampoliner er i høj kvalitet og oplagte til nedgravning. De fås i de forskellige former: runde, ovale og firkantede. Derudover kan du selv afgøre om den skal være med eller uden et net. Et net sikrer til hver en tid højere sikkerhed, men ikke alle vælger at have net på sin trampolin, når den er nedgravet. Uden et net er der bedre udsyn i haven, og det er vigtigere med et net, hvis den står på jorden og ikke er gravet ned, da der er brug for større sikkerhed ved en trampolin, der står på jorden. 

Til nedgravning kan du vælge mellem to overordnede typer af BERG trampoliner: BERG InGround, som står på jorden på 20 cm høje ben eller BERG FlatGround, som integreres fuldstændigt i haven. Derudover findes der en række forskellige modeller, som fås i forskellige farver og størrelser: 

BERG Favorit er en udmærket trampolin, der leveres med et net til undersiden af trampolinen, som har til formål at forhindre bolde i at komme på afveje. Modellen fås både i den firkantede, ovale og runde udgave.  

BERG Champion er den klassiske trampolin udviklet til nedgravning. Modellen er en af de absolut bedste til privat brug. Champion har en ekstra tyk beskyttelseskant på 3 cm, der sikrer den optimale og meget høje sikkerhed. Desuden er trampolinens dug i højeste kvalitet – en sikker trampolin med virkelig god springkraft. Denne model fås også både i den firkantede, runde og ovale udgave. 

BERG Elite er den bedste trampolin i serien og er godkendt til offentlige pladser. Modellen fås i en firkantet udgave, som blandt andet er perfekt til at lave tricks.  

Overvejelser ved professionel nedgravning af trampolin 

Du kan få nedgravet din trampolin professionelt, uanset hvor i landet du bor og altid med den bedste service. Det professionelle og erfarne gravehold tilbyder både gravearbejde, bortskaffelse af jord samt samling og montering af trampolin. Der tilbydes hjælp til nedgravning af et stort udvalg af BERG kvalitetstrampoliner samt nedgravning af trampolin, du har i forvejen. 

Priser på nedgravning  

Hvis du blot ønsker din egen trampolin nedgravet, gælder følgende priser eksklusiv bortskaffelse af jord: 

Ø330: 3.800 kr. – Ø380: 3.800 kr. – Ø430: 4.000 kr. 

Hvis du ønsker at få leveret, monteret og nedgravet én af modellerne BERG Favorit eller BERG Flatground, gælder følgende priser: 

Priser for BERG Favorit modellen: 

Ø330: 7.879 kr. – Ø380: 8.459 kr. – Ø430: 8.979 kr.  

Priser for BERG Flatground modellen: 

Ø330: 10.509 kr. – Ø380: 11.709 kr. – Ø430: 12.798 kr.