Mode & Fashion

Vælg de rette smykker til din stil

pernille lauridsen smykker

Smykker kan peppe ethvert outfit op. De kan være den sidste detalje til det smukke sæt festtøj, eller de kan gøre hverdagsoutfittet lidt mere spændende. Uanset hvad handler det dog om at finde de rette smykker til anledningen.

Pernille Lauridsen smykker eller andre smykker med ferskvandsperler er f.eks. gode til mange forskellige anledninger og kan passe sammen med mange forskellige sæt tøj i forskellig stil. Samtidig gør naturmaterialet ferskvandsperler også, at hvert smykke er helt særligt. Se Pernille Lauridsen smykker her.

pernille lauridsen smykker

Smykker til din huds tone

Der er nogle, der mener, at forskellige hudtoner går bedst sammen med smykker i forskellige metaller. Har man en kold hudtone, komplimenterer smykker i sølv eller et andet mere køligt metal bedst ens hudtone. Den kolde hudtone hører ofte sammen med lyst hår og en hud, der let bliver rød og ikke så let bliver brun i solen.

Har man i stedet en varm hudtone, der ofte ses med mørkere hår og hud, der har lettere ved at blive brun i solen, bør man overveje guldsmykker. Smykker i guld som f.eks. smykker med ferskvandsperler fra Pernille Lauridsen smykker eller smykker i andre varme metaller, vil komplimentere den varme hudtone smukt. Samtidig giver ferskvandsperler også lige noget ekstra, der kan være pænt til både kolde og varme hudtoner.

Pernille Lauridsen smykker til din stil

Man behøver dog bestemt ikke vælge smykker efter sin hudtone. Synes man f.eks., at Pernille Lauridsen smykker i guld og med ferskvandsperler er pæne, selvom man har en kold hudtone, skal man ikke lade sig gå på af det. Man kan sagtens bære smykker i et andet metal end det, der skulle forestille at passe til ens hudtone, hvis man hellere vil det.

Som sagt kan smykker med ferskvandsperler også passe til det meste. Pernille Lauridsen smykker kan være en smuk tilføjelse til et lidt finere og måske mere feminint sæt. Samtidig kan smykker med ferskvandsperler også være den feminine detalje til et mere råt sæt tøj. Uanset, hvilken stil man har, er der altså stor sandsynlighed for, at man kan finde noget, der passer hos Pernille Lauridsen smykker.

Unikke Pernille Lauridsen smykker

Noget andet, der er interessant ved smykker med ferskvandsperler og andre smykker, der er håndlavede og lavet i naturmaterialer, er, at de er unikke. Selvom der sandsynligvis findes flere smykker, der er lavet efter den samme tanke og lavet som den samme model, vil de alligevel være unikke. Det vil de, fordi f.eks. ferskvandsperler ofte vil adskille sig lidt fra hinanden.

Derudover er flere Pernille Lauridsen smykker også håndlavede, og det kan også gøre, at de adskiller sig lidt fra hinanden, selvom de skulle forestille at være ens. Dermed har man helt unikke smykker, og det er der også noget særligt over.

Næste gang man skal have nye smykker, kan man altså overveje, om det måske skal være smykker med ferskvandsperler eller et andet naturmateriale. De er smukke og unikke, og man kan få dem til at passe til de fleste sæt tøj, så det er bare med at komme i gang med at bruge dem.