Nyheder

Sådan får du en god sommer

solcreme

Sommermånederne er en helt særlig tid på året. Årstiden bringer det bedste ud af menneskene, og lige pludselig virker det som om, at alle har mere overskud, energi og lyst til at leve livet i fulde drag. Solen kommer frem, sommerbærene bliver modne og havet varmes op. Turisterne strømmer til landet, mens vi selv drager ud til andre verdenshjørner. Campingvognen tages i brug, teltet bygges op ude i haven og lejrbålet tændes i ny og næ. Sommeren byder på mange muligheder, og de lyse sommernætter kan få enhver til at få et smil på læben. Her kan du læse mere om, hvordan også du får den allerbedste sommer og sommerferie nogensinde. 

Beskyt din hud 

Sommerårstiden betyder selvfølgelig, at solen står højere på himlen og til tider kan være skarpere, end den plejer. Det er noget, vi i Danmark ikke altid tænker helt så meget over, men det er faktisk rigtig vigtigt, at man beskytter sin hud netop om sommeren. Især i løbet af de sidste år har vi nemlig oplevet nogle varme uger om sommeren, og hvis man har tænkt sig at ligge en hel dag nede på stranden, er det helt essentielt, at man benytter sig af solcreme. Ellers kan man både risikere at blive solskoldet, mens risikoen for at få hudkræft forøges. Solcreme beskytter huden for de farlige UV-stråler, og det er vigtigt at være opmærksom på, hvor stærk ens solbeskyttelse er. Derfor kan du med fordel anskaffe dig den bedste solcreme til netop din hudtype og dine ferieplaner inden sommerens begyndelse, så du er godt forberedt. Du kan finde et udvalg af solcremer og finde den bedste solcreme samt lade dig vejlede i adskillige butikker eller på nettet.  

Vand og sommerlige snacks 

Udover at have den bedste solcreme med i rygsækken, er det også utrolig vigtigt, at man har en flaske vand med sig på alle tidspunkter. I de høje temperaturer bør man nemlig drikke tilstrækkeligt, så kroppen ikke dehydrerer og man risikerer at besvime. For når man sveder mere, har man også brug for mere vand. Er man træt af at drikke vand, kan man sagtens lave en frisk blanding hyldeblomstsaft, hvilket er utrolig lækkert og smager af dansk sommer. Andre snacks som for eksempel jordbær, hindbær og ærter kan også være gode at have med sig, mens man heller aldrig går helt forkert i byen med en tallerken koldskål med kammerjunker til frokost. Sidst men ikke mindst handler en god sommer selvfølgelig også om gode oplevelser, og hvis man befinder sig i Danmark, kan man med fordel tilbringe tiden nede på stranden, på sejlture eller med at besøge de danske øer. Der er udendørs biografer, teaterstykker og loppemarkeder, der bare venter på at blive udforsket, og dine venner vil helt sikkert gerne med en tur i sommerhus langs de danske kyster. Sommeren er en helt særlig tid på året, og det handler om at fylde den op med uforglemmelige minder. Disse skal helst deles med venner og familie, og mon ikke du også vil få mulighed for at møde nye og spændende mennesker.