Nyheder

Reklamegaver – kan det betale sig?

Reklamegave

Det er et vigtigt spørgsmål – og svaret er JA. I langt de fleste tilfælde er prisen for en reklamegave, sammenlignet med hvad det ellers koster at skabe synlighed eller skaffe kunder, ret godt givet ud. Det afhænger dog naturligvis af, hvilket produkt du vælger, da der er forskel i prisen alt efter, hvilken variant du vælger, samt antallet af reklamegaver, du ønsker at bestille.

Her er der en rabat at hente ved at bestille en større mængde af den samme variant. Hos TopSupplies kan de garantere, at du får en skarp og konkurrencedygtig pris, uanset hvilken løsning du vælger for din virksomhed.

Her er den store fordel ved at handle hos dem, at du får den totale pris, når du lægger en vare i kurven. De har valgt at gøre det så gennemsigtigt for deres kunder som muligt. Der er dermed ingen skjulte gebyrer, afgifter eller fragt, der kommer oveni. Prisen du ser, indregner ALLE de udgifter og omkostninger, der vil være forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. De tror også på, at det er en af grundene til, at de i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Hvilken reklamegave skal jeg bestille?

Der findes uendelige muligheder, men en af mest populære reklamegaver er tasker og rygsække. Har du planer om, at I som firma skal på udflugter sammen eller have teambuilding, kan det have en reklameværdi og synergi at hele teamet har samme taske eller rygsæk med virksomhedens logo. Det giver både et signal om, at man er på samme hold overfor hinanden samtidig med at reklameværdien forstærkes, når man bærer dem sammen i flok.

Det giver også en god eksponering ved at lade medarbejderne eller kunderne bruge reklamegaven privat, hvis man skal en tur i skoven eller på stranden.

Flere og flere virksomheder er begyndt at deltage til DHL, marathonløb, cykling, firmabold eller andre aktiviteter, der giver medarbejderne en anderledes oplevelse og skaber et bedre sammenhold end i hverdagen på arbejdspladsen. Disse aktiviteter kan også være til for at støtte op om sunde tiltag og samtidig skabe reklame for ens virksomhed eller navn. Med en rygsæk eller sportstaske med logo, kan dine medarbejdere repræsentere din virksomhed på bedste vis, når de er ude at dyrke sport eller motion til diverse arrangementer.

En anden god reklamegave til dine kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere er kasketter og huer med logo. Her kan du nemlig også investere i en reklameartikel, som kan bruges året rundt. En kasket med logo fungerer som en god reklamesøjle, da den kan bruges til mange forskellige anledninger. Hvad end du har medarbejdere, som arbejder meget ude, dit firma skal til et motionsløb, eller du vil dele reklamegaver ud til en messe, så er kasketten med garanti et hit.

En effektiv reklamegave med logo, der bliver brugt igen og igen. Den giver reklame og synlighed under hele produktets levetid.