Nyheder

Derfor er e cigaretter så populære

E cigaret

E cigaretter er noget, der har været på tale i mange år efterhånden, men det er stadig et emne, der er aktuelt, relevant og mest af alt, populært. Hvorfor vælger så mange mennesker e cigaretter over almindelige cigaretter? Det er der rigtig mange gode grunde til.

Hvad er det?

En e cigaret er en elektronisk cigaret, der lader dig indånde damp i stedet for røg, som hos en almindelig cigaret. I en elektronisk cigaret er der ikke noget, der bliver brændt af på samme måde; her er der i stedet for en væske, der bliver varmet op, til at den begynder at evaporere. Det er derfor, at e cigaretter også bliver kaldt dampcigaretter.

Manglen på reel røg som resultat af ild gør, at elektroniske cigaretter ofte bliver set som et sundt alternativ til almindelige cigaretter. Derudover kommer de også med mange forskellige smage, hvilket også har gjort dem populær. Klik videre for at se et stort udvalg af e cigaretter, så du kan blive klogere på sortimentet.

Ingen passiv rygning

Som en bonus ved, at e cigaretter ikke producerer røg, men damp, er, at dine nærmeste ikke bliver negativt påvirket af det.

Det har været en stor debat i årevis, at cigaretter ikke er etiske, fordi de ikke kun skader personen, der ryger dem, men også menneskerne omkring dem. Med disse andre typer af cigaretter vil der ikke være risiko for passiv rygning.

Menneskerne omkring dig vil kunne se dampen og dufte den smag, som du nu har valgt, men det vil ikke have negative konsekvenser for dem på samme måde, som hvis det var decideret cigaretrøg.

Ingen lugt af røg

Derudover gør manglen på røg også, at dit tøj, dit hår og dine omgivelser ikke lugter af røg. Det er skønt, fordi lugten af cigaretrøg er hverken behagelig eller charmerende.

Du kan bruge dine elektroniske cigaretter i ro og fred, uden at andre vrænger og holder sig for næsen bagefter; der vil ikke være nogen røg, der sætter sig i dit tøj. Det gør det også mere behageligt for de mennesker, der er nær dig, når du bruger e cigaretter, fordi de heller ikke kommer til at lugte af tobaksrøg.

Et væld af forskellige smage

Endnu en fordel ved e cigaretter er det hav af valgmuligheder, der er tilgængelige, når du skal vælge smag. Der er friske smage som smag af mynte, der er søde smage som af karamel, der er et væld af lækre frugtsmage, og der findes også smage af lakrids, tobak og kaffe, samt en masse, masse andre.

Du vil bestemt kunne finde noget, som du kan lide. Elektroniske cigaretter kommer med en masse muligheder, så det gælder bare om at tage for sig.

Find e cigaretter til dig

Hvad venter du på? Smid dine almindelige cigaretter væk, og vælg det gode alternativ. Det er cigaretter, der producerer damp i stedet for røg, så der er ingen passiv rygning, ingen lugt af røg, der sætter sig i alt, du har kær, og der er så mange forskellige smage, at hvert et sug kan blive en oplevelse.