Nyheder

Hvordan en one stop shop kan passe ind i din livsstil

OSS

Hvis du godt kunne tænke dig en livsstil, hvor du kan bo, hvor du vil og rejse verden rundt uden at skulle arbejde 30 timer om ugen, så kunne amazon fba være en mulighed. 

Det er en virksomhedsmodel, som bygger på, at man lægger meget arbejde i det lige starten, hvorefter det kører mere eller mindre selv. Det er på en måde en OSS. 

De rigtige er erfarne kan endda sælge rigtig mange produkter uden at bruge spor meget tid på det, fordi de er blevet så hurtige og effektive til OSS, og også fordi de uddelegerer meget af arbejdet. 

Arbejd hårdt og se det arbejde for dig 

Siden https://www.timevat.com/services/one-stop-shop/ beskæftiger sig med folk, der laver produktsalg ved Amazon som OSS. Det er trods alt verdens største virksomhed mere eller mindre, så en lille del at den lagkage kan være rigtig stor for mange. 

Før man lægger alt det der arbejde i det, bliver man nødt til at gøre op med hvad man gerne vil tjene. Der skal findes ikke nøgletal. Det er et tal for en indkomst pr måned, som tilfredsstiller dig, så du ikke længere føler, at du bliver nødt til at arbejde så hårdt hele tiden på OSS. Når du har nået dit mål, kan du ligesom sige, at du har vundet pengespillet. 

Det kræver godt nok, at du arbejder hårdt i starten for at sætte alle disse produkter op så de ligesom sælger mere eller mindre automatisk. Det kan være at du gerne vil op at sælge, lad os sige, 20 produkter.  

Du skal jo lægge meget arbejde i starten, hvis du gerne vil have, at de her produkter sælger godt. Når du har dette oppe at køre, kræver det ikke så meget tid at vedligeholde, og du kan få en personlig assistent til at gøre meget af arbejdet, samtidig med du stadig har en rigtig stor profit i din ende. 

Hvad vil du gøre med den ekstra tid? 

Nå du har opsat salget af tilstrækkelig mange produkter, hvor du genererer en omsætning på tilstrækkelig meget vha. OSS, kan du som sagt uddelegere arbejdet.  

Uden alt dette arbejde til dig selv, bliver du nødt til at tag stilling til, hvad du vil gøre med alt den tid.  

Du kan selvfølgelig altid lægge mere tid i det og prøve at sælge flere produkter, men der bør være en grænse for, hvornår du begynder at skære ned et timerne du lægger i det. 

Det er ikke nødvendigvis tilfældet, at du bliver nødt til at skære ned på de timer du arbejder, men du skal bare skære ned på de timer, du lægger i at sælge produkter over amazon, fordi at du kan ansætte folk til at gøre meget af arbejdet.  

Det kan være, at du vil starte en ny virksomhed omkring noget helt andet, men det kan også være at du ville dygtiggøre dig indenfor en sportsgren eller bare vil være nede og lede lidt mere og søge en mere meningsfuld eksistens.