Nyheder

Find de rette stole til dit hjem

En stol er mere end et møbel, det er en del af hjemmets atmosfære og et møbel, der skal holde i mange år. I hyggekrogen skal stolen være komfortabel og gerne med en lille fodskammel. Ved spisebordet skal stolene matche og kunne rumme alle gæster og hele familien. En Fritz Hansen stol passer ind i alle hjemmets kroge og giver den pæne stil uden at være for prangende.

Hvordan vælger jeg de rette stole til mit hjem?

Gå en tur rundt i dit hjem, en dag hvor der er ro, og du kan fordybe dig. Få en fornemmelse af, hvilket indtryk du selv ser og hvilket dine gæster får, når de kommer på visit. Du vil gerne ramme en rød tråd og samtidig tænke komfort. Er du til det kølige look, er stole med ben af stål måske at foretrække. Er du til et varmere udtryk i dit møblement, skal du måske gå med stole med ben af træ. Blandt udvalget af Fritz Hansen stole kan du få en fornemmelse af hvilke stole, der vil passe ind i netop dit hjem.

Hvor kan jeg bruge stole i mit hjem?

Spisebordet og skrivebordet er selvsagt de typiske steder i hjemmet, man vil sætte stole ved. Der er dog flere steder i hjemmet, der kan gøres til små oaser i hverdagen, og hvor familien kan tage en velfortjent afslapning eller være produktiv.

Puttetid

Sidder du også lidt ubekvemt og halvt inde i dit barns seng, når der ved sovetid skal læses historier? Så er det måske på tide at overveje en mere komfortabel løsning. Ved at vælge en stol, der placeres ved siden af dit barns seng, kan du sidde godt og give dit barn en rolig fortælling. Find en stol, der er plads til, og som du kan sidde en smule tilbagelænet i, mens du læser højt.

Hyggekrogen – fritz hansen stol med armlæn

Alle bør have en hyggekrog i hjemmet. Børn og voksne vil hurtigt finde deres plads efter en lang dags gøremål og læse bøger, hækle eller lytte til en podcast. Stolen behøver ikke være stor eller kunne gynge. Du kan finde en rigtig behagelig Fritz Hansen stol med armlæn, som kan suppleres med en lækker fodskammel.

Lektietid

Har du børn i skolealderen er du helt bekendt med lektietiden. Det kan være en smule stressende, og du kæmper med selv at forstå opgaverne og samtidig hjælpe dit barn bedst muligt på vej til en løsning. Sørg for at sidde godt på sidelinjen, så tiden bliver mere overskuelig. Find en god Fritz Hansen stol med armlæn eller en kontorstol til både dig og dit barn, så I begge sidder ergonomisk rigtigt og godt.

Hvordan bruger jeg stole i et meget lille hjem?

Find en Fritz Hansen stol, der ikke fylder, men stadig lever op til sit gøremål. Det kan være sig skamler til spisebordet, så de kan skubbes ind under bordet, når de ikke er i brug. Det kan også være en sammenfoldelig fodskammel, der kan foldes sammen og sættes væk efter brug. Der er mange muligheder, og kun kreativiteten sætter grænser.