Nyheder

Find den rette gave til ham

Står du og mangler den helt rigtige gaveide til en mand. Hvad end det er din far, din søn, din samlever eller en helt anden mand i dit liv, så vil langt de fleste mænd glæde sig over at få et smartwatch til herrer hvis de altså ikke allerede har et.

 Eller måske trænger det gamle ur til en opdatering, der er nemlig sket rigtig meget med udviklingen de sidste par år.

 Bliv klogere på hvad du skal vælge når du kigger på smartwatch til herrer her.

 Ved du allerede hvilket ur han ønsker sig, så klik på linket her køb smartwatch til herre, og find et billigt og godt smartwatch. 

Vælg efter funktionerne

Noget af det vigtigste i et smartwatch er jo nok funktionerne. Du kan få smartwatch til herrer med mange forskellige funktioner. Mens nogle er mere fokuseret på tracking af puls osv. når der dyrkes sport, er andre mere velegnet til personen der gerne vil høre musik, have navigation eller blot at kunne besvare telefonopkald og sms’er fra sit ur eller tracke sin søvn.

 Der findes både specifikke fitnessure, eller smartwatches til forskellige sportsgrene og de mere alm. smartwatches.

Tænk på holdbarheden og designet

Et smartwatch kan være et stykke følsomt elektronik, men de fleste ure er selvfølgelig lavet til at kunne modstå lidt af hvert. Nogle ure har forstærket glas, mens andre kan tåle at blive sænket ned i vand. Du kan også få ure der er støvtætte f.eks. til håndværkere osv.

 Arbejder manden på et kontor er det måske mere vigtigt at tænke udelukkende på designet frem for at skulle købe et holdbart ur. 

 Ofte vil man komme til at bruge sit smartwatch mere end man regner med fordi det netop kan så mange praktiske ting også, som f.eks. at bruges som betalingskort osv. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at vælge et lækkert design som han vil blive glad for.

Batterilevetiden på uret

Der findes mange forskellige modeller med hver deres individuelle batterilevetid, så det kan være lidt af en jungle at finde ud af.

 Den angivne batterilevetid er også ofte den maksimale, og bliver betydeligt nedsat hvis funktioner som pulsmåler, gps osv. er slået til. Men det kan være super irriterende at skulle oplade sit smartwatch dagligt, og derfor er det mest optimale selvfølgelig en lang batterilevetid.

 Efterhånden kan man også få en del ure med solcelle opladning, de er især velegnet til manden der færdes meget udendørs, og kan i nogle tilfælde give en batterilevetid langt over det dobbelte. 

Tjek kompatibiliteten

Enkelte smartwatches kræver måske et særligt styresystem på din telefon for at kunne parres med og styres fra telefonens app.

 Andre ure kan bruges både til Android, iOS, Windows m.m. men det er altid en god ide at tjekke kompatibiliteten inden du køber et smartwatch til herre. Det ville virkelig være ærgerligt at stå med et nyt og super lækkert ur som så ikke kan bruges uden at telefonen også skal skiftes ud.