Nyheder

Få hjælp til nye gardiner med en gardinbussen

gardinbussen

Gardiner har stor betydning for stemningen i hjemmet. Når du skal vælge gardiner, er der mange ting, du skal tænke over. Hvordan skal udtrykket være, og hvilke krav ønsker du, at gardinerne skal opfylde? Det kan være en god ide at få en gardinbus ud, så du kan se nogle forskellige gardinprøver i dit hjem. Det gør det lettere at vælge, når du kan se stoffet og farverne direkte der, hvor de skal være.  

Når der kommer en gardinbus ud til dig, får du kompetent rådgivning. Måske bliver du opmærksom på nogle muligheder, som du ikke havde tænkt på.  

Hvordan fungerer det, når der gardinbussen kommer hjem til dig? 

Det er gratis og uforpligtende at få besøg af en gardinbus. Rådgiverne har et bredt udvalg af gardinprøver med, så du kan se dem de steder, hvor gardinerne skal hænge. De har mange års erfaring og kan yde dig professionel vejledning, hvis du er i tvivl.  

Når du har besluttet dig for, hvilke gardiner du gerne vil have, bliver der taget mål af dine vinduer. Efter besøget bliver gardinerne syet, så de passer til dine vinduer, og herefter bliver de monteret i dit hjem. Det eneste du selv skal gøre er altså at bestille en gardinbus og vælge, hvilke gardiner du gerne vil have. Du kan læse mere om processen på https://gardinbus.nu/, hvor du også kan se eksempler på mange forskellige slags gardiner. 

Det kan nogle gange være svært at beslutte sig til, hvilke gardiner man skal vælge. Du er naturligvis ikke tvunget til at vælge nogle gardiner, selvom du får besøg af en gardinbus. Det er helt uforpligtende, og hvis du ikke kan beslutte dig, er det bedre at vente, til du er sikker. 

Hvilken slags gardiner skal du vælge? 

Det kan være en god ide at kigge lidt på forskellige gardintyper, inden du får besøg af en gardinbus. Så får du tid til at tænke over det, og du vil være mere klar til at træffe en beslutning.  

For at komme med nogle eksempler, er de almindelige gardiner i stof næsten altid et sikkert valg. De giver stemning og hygge til et rum, virker blødgørende og har en lyddæmpende effekt. Hvis du har meget store vinduer, kan lamelgardiner være en god løsning. De består af lameller, der kan drejes, så de lukker lyset helt eller delvist ude.  

Til soveværelset kan mørklægningsgardiner være en god løsning. Så slipper du for at vågne tidligt om morgenen på grund af sollyset. Det kan også være en god løsning til børneværelset, hvis dine børn har svært ved at falde i søvn, når det er lyst. Mørklægningsgardiner kan fås i mange forskellige typer.  Et eksempel er foldegardiner, der fungerer næsten på samme måde som rullegardiner. De har et blødere udtryk end rullegardiner, og de fås i mange forskellige materialer. 

Hvis du ikke har gjort dig nogle overvejelser, kan det måske være vanskeligt at lægge dig fast på en løsning. På den anden side kan rådgiverne i gardinbussen sikkert give dig nogle input, som gør beslutningen nemmere.