Nyheder

Derfor skal I have firma madordning i virksomheden

firma frokostordning

Hvis du er ejer eller medejer af en større eller mindre virksomhed, så er der mange ting, du skal tage stilling til. En af disse ting er, hvorvidt der skal være firma madordning i virksomheden. Denne artikel kommer til at handle om, hvilke fordele der er ved at få en firma madordning i virksomheden. Så kan det være, du finder ud af, at det også er noget, I skal have.  

Hvad er en god chef? 

Du måske før selv stillet dig spørgsmålet: Hvad er en god chef? En god chef skal kunne mange ting. En god chef skal naturligvis lytte, når nogle af de ansatte kommer med klager eller udfordringer. En god chef skal også huske at holde sine MUS-samtaler. En god chef er også en, der er forstående, hvis de ansatte er syge. Ja – der er mange ting, der kan karakterise en god chef. En god chef kan også være en, der sørger for, at hans eller hendes ansatte får noget ordentlig at spise til frokost. Det kan godt være, du tænker, det ikke kan være dit ansvar – men derfor kan man jo godt gøre det alligevel, ikke? For at være en god chef. Hvis det også er sådan, du har det, så prøv en firma madordning

Mad er vigtigt for hjernen 

En anden god grund til at have en firma madordning i virksomheden er, at du sørger for, at dine ansatte får noget ordenligt mad. Dette er også i din interesse, for som du måske allerede ved, så fungerer hjernen ikke ordentlig, hvis den ikke får noget brændstof i form af mad. Hvis du gerne ser, at dine medarbejdere kan holde hovedet skarp i løbet af en hel arbejdsdag uden at gå kolde, så er en frokostordning helt sikkert en god idé. Det er jo lige noget, du kan overveje. 

Den gode stemning 

Det kan også være hyggeligt at have en madordning i virksomheden. Det er bare som om, at det er bedre for stemningen, når man har noget, man sidder og deles om. Når man har en madordning, så bliver det pludselig en fællesspisning, og det er ikke bare godt for stemningen – det kan også være godt for følelsen af fællesskab. Som en god chef ved du sikkert også, at man præsterer bedre, hvis man har det godt socialt på sin arbejdsplads. Derfor kan det også være godt at samle sine medarbejdere om noget, som alle har til fælles: Mad. Det kan også være smart, hvis I nogle gange mangler noget at snakke om over frokosten. Her er det nemt at komme til at snakke om det, man sidder og deles om – nemlig maden. Man kan altså godt sige, at en madordning i firmaet kan være med til at styrke fællesskabet, og som chef bør det virkelig være noget, du går op i. Når man har et godt fællesskab, så vil man også hellere hjælpe hinanden – og det er virkelig alfa og omega, hvis et firma skal fungere godt.