Nyheder

Papirposer kan andet end at være praktiske

Papirpose

Papirsposer med logo er en smart måde, hvorpå dit firma kan reklamere for jeres virksomhed. Poserne kan designes på mange forskellige måder og i sikrer jer en reklameartikel, som i kan være stolte af.

Papirsposen i bybilledet

En kvinde går ned ad strøget i København. Hun har været på sin månedlige shoppingtur, hvor hun har brugt flere penge end hun ønskede. Det er en varm sommerdag og solen skinner. Alle på gaden glæder sig over, at sommeren endelig er kommet til Danmark. Hendes hår blafrer smukt i vinden og hendes smykker skinner, når sollyset rammer dem. I hænderne har hun flere forskellige poser af plastik, som hun har fået af de butikker hun har besøgt. En af poserne skille sig dog ud. Det er en papirspose med tryk. Den fremstår mere eksklusiv, end de andre. Hun har den dinglende omkring håndledet, så logoet kan ses af de mennesker som går forbi. Den er farverig og har et smart design. Hun bevæger sig efterfølgende ned i metroen og sætter sig ind i toget. Plastikposerne bliver placeret på gulvet, imens posen af papir får lov til hvile på hendes skød.

Et eksklusivt look

Mange er enige om, at papirsposer har et væsentlig mere eksklusivt look. Mange vil derfor, til hver en tid, fravælge den kedelige plastikpose. Det dog de færreste butikker som tilbyder papirsposer. Her kan din virksomhed få et forspring, ved at tilbyde lækre papirsposer til jeres kunder, når de handler. Papirsposer med logo er nemlig en smart måde at få jeres slogan og kampagner ud i bybilledet. Vi finder meget inspiration i andre, og vi har det med at lure lidt på folk i metroen, som er iført smarte ting. I vil automatisk opnår reklame ude i byen, hvis papirsposerne er iført jeres logo.

Stilfulde papirsposer med logo

TopSupplies tilbyder et stort udvalg af stilfulde papirsposer med logo, som din virksomhed kan bruge i mange forskellige sammenhænge. Hvis du ejer en butik, kan posen designes med dit unikke logo, og bæres videre rundt i bybilledet. Kunder vil have lettere ved at genkalde sig dit firma og du vil opnå sikker reklame for din virksomhed.

En papirspose med logo kan også gøre godt, hvis i deltager i messer eller andre events, hvor i forærer gaveposer. Gaveposer ses ofte placeret i en kedelig plastikpose, som ikke vækker nogen glæde hos modtageren. Med en papirspose med tryk kan du skabe en gavepose, som har et mere eksklusivt udseende. De vil med sikkerhed skabe omtale på en handelsmesse. Samarbejdspartnere kan derfor både glæde sig over indholdet af gaveposen, men også udførelsen af den.

De fleste mennesker er nemlig enige om, at plastikposen bør udfases fra vores samfund og ønsker derfor andre alternativer. Her kan dit firma imødekomme kundernes interesse, om et plastikposefrit Danmark. Invester i papirsposer med tryk fra TopSupplies og optimér jeres markedsføring på en miljørigtig måde.