Nyheder

Tid til (selv)forkælelse? Besøg din frisør i Hillerød

Salonrosted

Selvkærlighed, eller selvforkælelse, er et ord som de fleste efterhånden har set i både dameblade, reklamer og på sociale medier. For nogle mennesker kan det måske lyde lidt overfladisk, men i en turbulent tid, hvor både verdensomspændende begivenheder og det daglige hamsterhjul kan føles overvældende for de fleste, så er forkælelse altså næsten en nødvendig prioritering. Uanset om du trænger til at forkæle dig selv eller én du holder af, hvorfor så ikke besøge en frisør i Hillerød, som med garanti vil pifte både humør og hår gevaldigt op? Det finder du i Salon Rosted på Helsingørsgade.

Hos denne frisør får du meget mere end en klipning

Der er mange gode grunde til, at du ikke vil fortryde hvis salon Rosted bliver din Frisør Hillerød. Du bliver lige fra starten hjerteligt modtaget i hyggelige rammer, og kan nyde en god kop kaffe eller kakao, læse i én af de mange spændende magasiner eller få en god snak med en af frisørerne i salonen. Derudover er Salon Rosted selvfølgelig eksperter i det de laver. Således finder du kun kreative og modebevidste frisører, som i den grad har faglig stolthed og forståelse for den enkelte kunde. Uanset hvilken hårtype du har, så vil Salon Rosted kunne give dig råd og vejledning om hvilken frisure, der passer til lige netop dig. Selvfølgelig ikke uden at være meget opmærksom på dine egne tanker, og på den måde nå frem til det, der passer lige præcis til dig. 

De lækreste produkter og den nyeste viden

Hos Salon Rosted går man op i, at kunderne er både glade og tilfredse.  Det mærker du ligeså snart du træder ind i salonen, og du kan i øvrigt finde en Salon Rosted i både Hillerød, Frederikssund, Frederiksværk, og København. Udover den gode kontakt til kunden, så er faglig stolthed selvfølgelig også et must hos denne frisør i Hillerød. Det mærker du for eksempel ved brugen af de lækreste produkter, som er bygget på naturlige og gode ingredienser som C-vitamin og kokosolie. Du mærker også den faglige stolthed, i og med at frisørerne hos Salon Rosted løbende bliver opdateret om den nyeste viden inden for frisørbranchen. Det betyder b.la at de ofte er på kurser i både ind – og udland, så du på den måde får den bedste oplevelse gennem hele dit besøg hos Rosted. Læs mere på https://salonrosted.dk/, og bliv klogere på hvorfor din frisør i Hillerød skal være Salon Rosted. 

Både kunder og andre frisører er vilde med denne frisør i Hillerød

Det er ikke kun kunder, der elsker Salon Rosted i Hillerød. Også andre frisører bliver undervist hos Salon Rosted, som blandt andet er eksperter i Balayage.  Salon Rosted sætter en ære i deres håndværk, og ser det som en glæde at kunne gøre andre frisører endnu bedre. Du vil udover de dygtige frisører hos Rosted også finde elever, som selvfølgelig bliver lært grundigt op i faget, og på den måde bliver klar til at gøre endnu flere kunder glade.