Nyheder

Når klinkerne skal skiftes ud

klinker

Når man står overfor at skulle renovere og forbedre det hjem man bor i, så er der rigtig mange beslutninger der skal tages. I og for sig er de også alle sammen store, for ofte er det meget tydelige forandringer. Enten fordi man skal se på det hele tiden eller forbi det påvirke hvordan man bruger hjemmet.  

Besøg et showroom for klinker og fliser  

Tag for eksempel valget af nye fliser eller klinker. Det er et meget tydeligt element i indretningen, uanset om der er tale om badeværelsets vægge, gulvet i bryggerset eller bagvæggen over køkkenbordpladen. Det er noget man unægteligt vil se meget. Netop derfor er det vigtigt at man får valgt de helt rigtige klinker og fliser.  

Som det er gældende med alle køb man skal foretage sig, så er både reseach og ikke mindst god vejledning essentielt for et godt køb og resultat. Derfor vil det være en rigtig god ide at tage forbi flisestudiets showroom. Her kan du nemlig se et bredt udvalg af smukke fliser. Måske vil du blive overrasket over hvor bredt udvalget faktisk er. Du finder mere information om dem her https://www.flisestudiet.dk/ 

Se og mærk klinkerne først  

Fordelen ved at besøge et showroom ligesom det flisestudiet har, er at det bliver meget nemmere at visualisere hvordan en hel væg eller gulv med den pågældende klinke eller flise vil se ud. For her kan du se den i levende live og ikke bare et billede af den på en elektronisk skærm.  

Dermed bliver det nemmere at vurdere den klans og tone, hvordan den ændre udtryk alt efter sol og skygge, samt du kan se den sammen med andre klinker, hvis nu du ønsker at blande.  

Ved at se alle disse ting inden du foretager købet, er der en langt større chance for at du ender med at købe de rigtige klinker og dermed vil nyde synet af dem hver dag de næste mange år frem.  

Det kan også være at du kommer til at se nogle helt andre farver og former klinker ved at besøge showroomet, som i al hemmelighed var det du ønskede dig men ikke har kunne finde i virkeligheden.  

Klinker er meget mere end knækket hvid 

Husk også at selvom klinker er et meget tydeligt element i indretningen, så behøver du ikke at være bange for farver og mønstre. Hvis blot du gennemtænker udtrykket og din ide, så kan resultatet bliver noget af de smukkeste.  

Tænk blot på de gamle huse du har været i med mosaik klinker på gulvet i mange farver, samt malede vægge eller spraglede tapet. Det behøver ikke blive en underlig rodebutik at se på, men kan sagtens blive rigtig elegant.  

Er du i tvivl om hvordan du bedst blander farver, mønstre og så videre, så tal med nogle af eksperterne hos flisestudiet, de har været i branchen i mange år og har masser af erfaring. De har sikkert også set mange forskellige kombinationer, så frygt ikke at de vil synes at dine ideer er mærkelige.