Bolig & Indretning

Invester i et plankebord og få et bord der kan følge dig hele livet

træbord

Der er mange forskellige typer borde til mange forskellige funktioner. I de fleste hjem finder man i hvert fald et spisebord og et sofabord og nogle steder endda et skrivebord, hvis man har pladsen til at indrette et kontor. Det mest sete materiale når det kommer til bordplader og møblementer er træbord, som står i de fleste danske hjem og med god grund. Træbordet kan give noget farve og noget stil til dit hjem, som man ikke får med andre materialer. Derudover kan man også få borde i mange forskellige stilarter, som blandt andet kan give noget råhed til dit hjem. 

Et af disse træborde er plankebordet, som er lavet af lange og tykke planker, og derfor givet et råt og industrielt element til din indretning. Plankebordet kan tjene mange forskellige formål og kan bruges til mange forskellige typer indretning. Læs mere om hvordan i denne korte artikel, samt hvor du skal lede hvis du er på udkig efter et godt og solidt plankebord. 

De mange funktioner i et træbord

I langt de fleste danske hjem finder man plankebordet eller træbordet som et spisebord, som står i køkkenet eller i stuen og giver rummet lidt kant, som man ikke finder i ret mange andre møbler. Dette er den klassiske og mest typiske brug af plankebordet, men som tidligere nævnt er der mange måder man kan bruge sit plankebord på i sin indretning. Hvis du er på udkig efter et plankebord kan du med fordel tjekke udvalget på https://traefolk.dk/

træbord
Wooden Wood Backgrounds Textured Pattern Wallpaper Concept

Det er for eksempel også oplagt at bruge det som skrivebord på sit kontor, eftersom det også giver noget råhed og noget kant til kontoret, som ofte kan mangle i netop dette rum. Derudover er det også godt at sidde ved, så man har en god position, når man arbejder ved det, men det er også stort, så man kan udfolde sig med sine papirer, bøger, computer og andre kontorartikler mens man arbejder. Dette er blot et forslag hvorpå plankebordet kan bruges. Der er et hav af muligheder, det handler bare om at være kreativ. 

Find det træbord der passer bedst til dig og din indretning 

Der findes ikke kun en type plankebord på markedet, men en hel masse forskellige. Derudover kan man også kombinere det perfekte bord, hvis man har mod på det. Ofte kan man nemlig vælge at købe bordplade og bordben adskilt. På den måde kan man selv sammensætte det bord, som passer bedst ind i din indretning, samt skabe det bord, som ser bedst ud i det rum hvor det skal stå. Det kan for eksempel være man vælger en mørk træsort til bordplade, men i stedet for træben vælger at gå med malet metal eller omvendt. Som tidligere nævnt, så handler det bare om at være kreativ og tænke ud af boksen når man sammensætter sit plankebord. 

Man kan med fordel kigge online og lade sig inspirerer, inden man træffer en endelig beslutning, så man er sikker på, at man har valgt rigtigt.