Nyheder, Oplevelser

Guide: dette skal du vide om Eyelash extension inden du får dem lavet

eyelash extensions

Eyelash extension er blevet virkelig populært blandt rigtig mange kvinder verden over. Det er der mange gode grunde til. Det ser godt ud, det gør det langt nemmere om morgen, når man står op, og man skal ikke stå og fjerne mascara hver aften. Alt i alt er der mange fordele ved at vælge at få lavet Eyelash extension, der er dog et par ting, du bør vide, inden du selv får dem lavet.

Vil du lave dem selv eller få en professionel til af lave dem?

Det er faktisk muligt selv, at sætte sine eyelash extensions på sine øjenvipper. Du behøver ikke at besøge en professionel vippeteknikker for at få lavet eyelash extensions. Når du laver dem selv, så sparer du både tid og penge. Dog skal du være opmærksom på, at det kræver en del øvelse i starten, men når først du har lært det, så er det super nemt, selv at tage på. Hvis du selv vil forsøge at tage eyelash extensions på, så skal du huske at købe dig en god eyelash extension lim. Det er nemlig limen, der holder dine kunstige øjenvipper på plads. Så du skal vælge en lim, der holder godt, og som ikke generer dine øjne.

lashes med farver

Hvilken type eyelash extensions ønsker du?  

Når du skal have lavet kunstige øjenvipper for første gang, så skal du have gjort dig nogle overvejelser over, hvilken type af eyelash extensions, du ønsker. Der findes nemlig flere forskellige typer og metoder når man taler om kunstige øjenvipper. Både typen og metoden har meget at sige om, hvor naturlige de kommer til at se ud. Hvor single lashes er dem, der ser mest naturlige ud, men så heller ikke giver helt så meget volumen, som for eksempel buketter gør. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd ved, hvilket resultat du ønsker dig, inden du får lagt kunstige øjenvipper på.

Vær opmærksom på at konstant brugt af kunstige vipper er hårdt for dine naturlige vipper

Det er ikke alle der ved, at hvis man konstant har kunstige vipper på, så vil ens egne vipper risikere at knække af. Hvis ens egne vipper knækker af, så er det pludselig meget svært også at give dig eyelash extensions på, fordi man limer dem fast til de naturlige vipper. Sker dette, så ender du med slet ikke at have nogen vipper for en periode. Derfor er det en god ide, engang imellem at give dine vipper en smule ro og ikke have limet eyelash extensions fast på dem.

Få hjælp til at fjerne og rette dine eyelash extensions

Det sker, at man taber en kunstig øjenvippe engang imellem, det er næsten ikke til at undgå. Hvis eller når du oplever dette, så bør du få hjælp til at sætte en ny på, hvis du har fået dine vipper lavet professionelt. Har du selv sat dem på i første omgang, så retter du dem selvfølgelig også bare selv, hvis du taber en. Det samme gælder ligeledes, når du vil have dem fjernet igen.