Nyheder

Gør dine børns fødder sommerklar 

Ecco børnesandaler

Det er sommer lige om lidt, hvilket betyder, at de varme sneakers snart skal skiftes ud med sandaler. Når man er voksen, kan man blot finde sidste års sandaler frem, men dette er anderledes for børn. Deres fødder vokser fra år til år, og de skal derfor have nye sandaler nærmest hver sæson. Det kan være svært at finde nogle sandaler, som falder i børnenes smag. Læs med her, og blive klogere på, hvilke du kan vælge imellem.  

Mange forskellige 

Det er en jungle at finde sandaler til børn. Både fordi der findes så mange forskellige mærker, men også former og farver spiller meget ind, når man køber til børnene. Det, som man selv synes er pænt, er det ikke sikkert, at børnene kan lide og omvendt. Det er derfor meget svært at finde de helt perfekte, især fordi børn ikke vægter komfort særligt højt.  

En god mulighed kan derfor være, at du vælger tre par ud, som du finder lige gode, og så lader du børnene vælge imellem dem. På den måde skal de ikke tage stilling til alle sandaler, hvilket gør det lettere for dem. 

Komfort er vigtigt 

Når det kommer til ens fødder, herunder også ens børn fødder, så er komfort rigtig vigtigt, så man ikke slider på sine fødder. her kommer mærket Ecco ind i billedet. Ecco børnesandaler er pæne, og så har de ovenikøbet også god komfort. Du kan se flere Ecco sandaler til børn her.  

Det gode ved Ecco 

Det gode ved Ecco børnesandaler er også, at de fås i mange forskellige farver, hvilket gør, at børnene stadigvæk føler, at de har noget at vælge imellem, når de skal vælge deres nye sandaler. Ecco børnesandaler kan dog godt være lidt dyre, men dette betyder også, at kvaliteten er i oden, og at de ikke bliver slidt på samme måde, som nogle sandaler fra Bilka måske ville blive det.  

Der er altså plads til fri leg i et par sandaler fra Ecco, hvilket er det vigtigste, når det drejer sig om børnesandaler. 

Holder i lang tid 

Selvom man som regel skal skifte børns sko ud hver sæson, så kan man jo nå til en tid, hvor deres fødder ikke vokser mere. Når dette er tilfældet, vil du helt sikkert opleve, at de vil kunne have deres Ecco Børnesandaler gennem flere år, fordi de holder så længe. Det er derfor også en god investering at købe et par, af sådan nogle sandaler. 

Skriv navn i 

Som nævnt kan denne slags sandaler godt være lidt dyre, det er derfor en god ide at skrive navn i sine børns sandaler. De kan let blive væk ovre i børnehaven eller skolen, eller også kan nogle andre børn forveksle dem med deres egne, og så i kampens hede komme til at tage nogle forkerte sko med hjem. Hvis du skriver dit barns navn i sandalerne vil du lettere kunne undgå den situation. På den måde undgår du også, at dit barn mister sine højtelskede sandaler.