Bolig & Indretning

Få styr på alt til dit boligsalg

salgsopstilling

Skal du til at flytte, så er der enorm mange ting ,du skal have styr på, og det kan være en ret stressende periode for mange. Derudover skal man jo også finde et sted, hvor man skal flytte hen, hvilket heller ikke er nemt. Derudover er det hele rigtigt dyrt, og kan gå ud over din økonomi. Der er altså en masse forskellige ting, som kan være stressende og forvirrende ved at flytte, og især salg af sin bolig.

Det bliver til tider endnu mere stressende, når man selv står for salget – har man ikke en ejendomsmægler, eller firma ind over, så er der endnu mere man skal have styr på, og ting man skal kunne finde ud af. Det betyder ikke, at man nødvendigvis skal vælge at kontakte en ejendomsmægler, da der da også er ulemper her. Man skal blot være opmærksom på at det altså kræver lidt ekstra arbejde fra en selv.

Der er i forvejen mange ting, man skal have styr på, når man sælger bolig. Dette gælder f.eks. også salgsopstillingen, som er et krav, der bliver lavet, hvis du sælger gennem en ejendomsmægler. Har du ikke helt styr på, hvad en salgsopstilling er, så kan du læse med her

Hvad er en salgsopstilling egentligt

Som sagt så er en salgsopstilling lovpligtig, som du også kan læse her: https://www.nemadvokat.dk/blog/bolighandel/hvad-er-en-salgsopstilling/. Her kan du læse alt om kravet til en salgsopstilling, og også få en masse gode råd til at sælge din bolig. Det er også en god ide at have en advokat ind over, især hvis du sælger huset selv. Så du er helt sikker på, at kravene bliver opfyldt.

Salgsopstillingen er som sagt et krav, og det er derfor vigtigt, at den bliver udarbejdet rigtigt, og dette vil ejendomsmægleren i mange tilfælde sørge for. Dog er det rart at vide, hvad der foregår, og hvad en salgsopstilling egentligt er.

salgsopstilling

Salgsopstillingen for din bolig består af fotografier af boligen, en beskrivelse af den, nogle tekniske oplysninger, og også en plantegning. Når huset til sidst bliver solgt, så vil salgsopstillingen også indgå som en del af købsaftalen, så det er altså ret vigtigt, at salgsopstillingen passer. Desværre sker der alt for tit fejl i salgsopstillingen, så selvom det det sådan set er ejendomsmæglerens job at stå for, at det bliver gjort og, at det bliver gjort ordentligt, så er det en rigtigt god ide, hvis man selv tjekker, at oplysningerne er rigtige og, at alt stemmer, når salgsopstillingen er udarbejdet. Så undgår I at give mulige købere nogle forkerte oplysninger, hvilket altid ser sjusket ud. Det er altså en rigtigt god ide at have helt styr på salgsopstillingen og hvad denne skal indeholde. Dette kan du bl.a. få ved at læse mere grundigt inde på forrige link, her kan du finde alt, hvad der er værd at vide om salgsopstillinger, og det anbefales derfor at kigge på det.