Nyheder

Drop ventetiden på tankstationen eller ved parkeringspladsen

Sidder du derhjemme og overvejer, om det endelig er ved at være tid til hoppe på elbils-bølgen, så skal du ikke holde dig tilbage grundet ladestandere. For alle private hjem vil det nemlig være helt oplagt at få en ladestander installeret til elbilen.  

På den måde slipper man for al det besvær, der kan være forbundet med at få en elbil. Du kan nemlig bare lade bilen om, mens du ligger og sover. Derudover kan du finde priser på ladestandere, der går er ufattelig lave. 

Ladestander i de private hjem 

Har du ikke en elbil og ingen intentioner og at anskaffe dig en, så er denne tekst ikke skrevet til dig. For en ladestander i privaten giver ikke meget mening, medmindre du vil være den absolutte bedste gæst, når dine gæster kommer i elbil. 

Der er formentlig ikke mange af os, der har den grad af dedikation, når det kommer til at være en god gæst. Derfor er hovedfokusset selvfølgelig alle jer, der har eller overvejer at anskaffe jer en elbil. 

For jer er det helt oplagt at få en ladestander til elbil privat. Det er meget simpelt dumt at lade være. Ladestanderen er billig, den installeres af en elektriker og er utrolig nem at benytte. 

Du kan få den installeret i garagen, eller noget der ligner, og så bare bruge den, når bilen holder trygt og stille. Det sparer dig for enorme mængder af tid. Ladestanderne ved tanken er ofte ikke så effektive og utrolig stressende at skulle sidde og vente ved. 

Drop den dyre og besværlige benzin 

Overvejer du i første omgang, om det giver mening at investere i en elbil. Så skal det første og største argument for at droppe benzinbilen være, at den er meget dyrere. 

Jovist er elbilen en dyr investering til at starte med. Og jo, den falder også meget i værdi, som markedet banker derudaf. Men du kan allerede finde brugte elbil. Du kan også købe en ny og glæde dig ved, at du ikke skal bekymre dig om den enorme udgift til benzin. 

Godt nok er elpriserne skudt helt i vejret, men det er ingenting i forhold til benzinpriserne. 

Desuden bliver elbilen kun billigere med tiden, som benzinpriserne stiger og elpriserne falder. For så slet ikke at nævne klimaspørgsmålet. Allerede nu giver det bedre mening at købe en elbil, når du kører i Danmark. Benzin er yt og har været det længe. 

Fremtiden flytter ind 

Tænk også over, hvor vildt det egentlig er. Du kan få din egen ladestander derhjemme. Hvis du timer din brug af elbilen, kan du helt slippe for at skulle tanke på en tankstation igen. 

Lad os sige, at I har ladestandere tilgængeligt på din arbejdsparkeringsplads – hvad der slet ikke er utænkeligt. Og lad os sige, at der er ladestandere tilgængeligt, når du kører til selv en mindre by – hvad der er nu. Så kan du helt slippe for at skulle holde ind på en tankstation. 

Det er billigere, bedre og kan spare dig for en del tid.