Nyheder

2021: året, hvor boligen skal males

maling

2020 er nu et overstået kapitel, hvor et stort antal danskere opholdt sig langt mere derhjemme, end de har været vant til førhen.

Det resulterede i et øget fokus på de hjemlige omgivelser, hvor mange mennesker begyndte at arbejde på diverse forbedringer af deres bolig.

Der blev derfor pudset, slebet, bygget, nedrevet og ikke mindst malet i langt større omfang end normalt.

Mange danskere fandt nemlig ud af, hvor vigtigt det er at have et præsentabelt, pænt og dejligt hjem, som man nyder at være i.

Imidlertid var det langt fra alle de nødvendige projekter, der blev færdiggjort i det forgangne år, og i 2021 er tiden derfor inde til at få malet – her er nogle elementer, man bør tænke ind i den forbindelse.

Rå stil med epoxy maling

Epoxy maling, som består af to sammenblandede komponenter (en base og en hærder) er traditionelt ikke noget, man generelt har forbundet med private hjem, og det er der åbenlyse årsager til.

Denne type maling er nemlig utrolig slidstærk og har derfor været brugt i stor stil i blandt andet landbrug, industri og forskellige lignende erhverv.

I de seneste år er epoxy maling dog blevet meget mere udbredt og populært at bruge som privatperson, fordi den tilfører en bolig et helt særligt præg, som mange gerne vil have.

Epoxy maling giver nemlig et råt, industrielt look, som efterhånden er blevet meget eftertragtet i den moderne danskers hjem.

Hos www.maler-maling.dk kan man købe epoxy maling, som er ideelt til det moderne, stilrene hjem, hvor man gerne vil have et fedt, råt udtryk.

rette farve maing

Den rigtige farve maling

Når man vælger maling, hvad enten det er epoxy maling eller ej, skal man for alt i verden sikre sig, at man får fat i den rigtige farve og nuance.

Der er desværre set talrige eksempler på, at folk har købt én eller anden maling, som de ikke havde undersøgt godt nok med hensyn til farvenuancer, og som derfor viste sig at være helt forkert.

Det skal man i den grad holde sig for øje, inden man begynder at male; er det nu også den helt rigtige farve eller nuance, man har fundet?

Eksempelvis er hvid maling ikke bare hvid maling, som nogle ellers godt kunne fristes til at tro, for der er mange forskellige variationer af hvid maling.

Det kan være æggeskalshvid, råhvid, kalkhvid, knækket hvid eller en helt femte slags hvid – man skal for sin egen skyld ikke undervurdere vigtigheden af at finde den rette.

I gang med arbejdet

Når man har fundet den maling, man vil bruge til sit hjem, er det ellers bare om at komme i gang med arbejdet.

Epoxy maling er godt at bruge til gulve, fordi det udover sit rå udtryk er meget slidstærkt og derfor smart at bruge, hvor der bliver gået meget.

Det kan være i en entre eller et vindfang, og man bør påbegynde arbejdet hurtigst muligt, når man har sine materialer klar, da man på den måde får mest muligt ud af sin maling.